Työnohjaus

Moniammatillinen ryhmätyönohjaus kirkon työntekijöille alkamassa Seinäjoella

Moniammatillinen ryhmätyönohjaus alkamassa Seinäjoella kirkon työntekijöille.

Hyvä työtoveri!

Olen parhaillaan kirkon työnohjaajakoulutuksessa ja etsin ryhmää ohjattavakseni.

Tarkoituksena on koota ryhmä eri seurakunnissa työskentelevistä eri alojen ammattilaisista, eli ns. moniammatillinen työnohjausryhmä. Ryhmän koko tulee olemaan 4-7 henkeä. Ryhmä kokoontuu maanantaisin tai tiistaisin yhteensä 15 kertaa ja se muodostetaan lopullisesti muutaman tutustumiskerran jälkeen. Ryhmä kokoontuu keskimäärin kolmen viikon välein, kokoontumiset päättyvät vuoden 2018 lopulla. Ohjattavat voivat työskennellä missä tahansa tehtävässä kirkossa.

Ohjaustyöskentely edellyttää ohjattavilta riittävää tasapainoa itsensä, työnsä ja työyhteisönsä kanssa sekä suhteellisen kiinteää työsuhdetta. Heidän tulee sitoutua 15 ohjausistuntoon noin puolentoista vuoden ajanjaksolla. Työnohjaajaharjoitteluani tukee kokeneen työnohjaajan antama koulutusohjaus.

Ohjaus tapahtuu Seinäjoella rauhallisissa ja hyvin työnohjaukseen soveltuvissa tiloissa. Tarvittaessa ja erikseen sovittaessa ryhmä voi kokoontua muuallakin. Työnohjaus on seurakuntien työntekijöille maksutonta kirkon työnohjausta.

Voit ilmoittautua ryhmään kun olet sopinut osallistumisestasi esimiehesi kanssa. Ryhmä alkaa kun riittävä määrä osallistujia on kasassa.

Ystävällisin terveisin

Juha Jutila

PS. Tätä viestiä saa (ja pitääkin) jakaa, jotta ohjattavat ja työnohjaaja löytäisivät toisensa. Toivon yhteydenottoja ensisijaisesti omaan sähköpostiosoitteeseeni.

Voit olla yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse.

Ota yhteyttä

Suurenna käyntikortti

Suurenna käyntikortti

 

Julkinen PGP-salausavaimeni.